×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true
ویژه های خبری
true
    امروز  سه شنبه - ۳۱ اردیبهشت - ۱۳۹۸  
true
آموزش آشپزی در پایگاه جامه پاکدشت نیوز
false
طرز تهیه پوره نخود سبز و پوره لبو

طرز تهیه پوره لبو

 

مواد لازم :

 

لبوی پخته شده۱ کیلو
سرکه۱/۲استکان
روغن زیتون۱/۴ استکان
نمک به مقدار لازم

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی و دلمه سیب زمینی

مراحل پخت پوره لبو :

۱- ابتدا لبو را می شویم و پوست آن را به صورت قشر نازکی می گیریم تا قرمزی ن از بین نرود.

۲- سپس آن را در ظرفی خرد می کنیم.

۳- سرکه و روغن زیتون و نمک را به آن یافزاییم .

۴-روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا آنکه لبو کاملا نرم شود.

۵- سپس ظرف را از وی اجاق بر میداریم و لبوها را خوب می کوبیم تا نرم و له شود و به صورت پوره در آید.

 

طرز تهیه پوره نخود سبز

 

طرز تهیه پوره لبو و پوره نخود سبز

 

مواد لازم :

 

نخود سبز۱/۵ کیلوگرم
شیر ۱ پیمانه
کره۵۰ گرم
نمک و فلفلبه مقدار لازم

 

جهت مشاهده آخرین خبر ها بر روی اخبار پاکدشت کلیک کنید.

مراحل پخت پوره لوبیا سبز :

۱-  نخود سبز را پخته سپس آبکش کرده و چرخ کنید.

۲- شیر، نمک، فلفل و کره به آن اضافه کنید.

۳-روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد