×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true
ویژه های خبری
true
    امروز  یکشنبه - ۲۹ اردیبهشت - ۱۳۹۸  
true
آموزش آشپزی در پایگاه جامه پاکدشت نیوز
false
طرز تهیه کتلت دسته دار-پاکدشت نیوز

طرز تهیه کتلت دسته دار

 

مواد لازم :

 

راسته گوساله یا گوسفند با استخوان١ عدد
 آرد سفیدبه میزان لازم
سفیده تخم مرغ۳ عدد
 آرد سوخاریبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم

 

طرز تهیه کتلت دسته دار

 

مراحل پخت کتلت دسته دار :

۱- ابتدا راسته را به صورتی برش دهید که به هر برش یک تکه استخوان باقی بماند.

۲- سپس با بیفتک کوب، گوشت را کوبیده تا پهن و نازک شود.

۳- در یک کاسه، سفیده های تخم مرغ، نمک و فلفل را با چنگال بزنید.

۴- ابتدا گوشت را در آرد سفید بغلطانید، سپس در سفیده زده و در آرد سوخاری غلطانیده تا دو طرف آن کاملا آغشته به آرد سوخاری شود.

۵- در یک ماهیتابه (ترجیحا چدنی باشد) مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید.

۶- داغ که شد تکه های گوشت را در آن سرخ کنید تا دو طرف آن کاملا برشته شود.

۷- سپس از ماهیتابه خارج کرده و به ظرف اصلی منتقل کنید و آنگاه مطابق سلیقه خود، تزیین کنید..

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد