×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true
ویژه های خبری
true
    امروز  دوشنبه - ۳۰ اردیبهشت - ۱۳۹۸  
true
آموزش آشپزی در پایگاه جامه پاکدشت نیوز
false
طرز تهیه پلو با میگو و استانبولی پلو

طرز تهیه پلو با میگو

 

مواد لازم :

 

برنج۱ کیلو
فلفل سبز دلمه۲ عدد
میگو نیم کیلو
روغن ۱۰۰ گرم
جعفری خرد شدهیک فنجان
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

مراحل پخت پلو با میگو :

۱- میگوها را خوب شسته و در آب جوش میریزیم تا بپزد. در این  صورت می توان میگوها را به قطعات دوسانتی خرد نموده و یا درسته استفاده کرد.

۲- سپس فلفل سبزها را شسته و ریز می کنیم و آنها را نیز در آب جوش ریخته و پس از ۵ دقيقه جوش در می آوریم.

۳- جعفریها را شسته، آب گرفته و ساطوری می کنیم.

۴- برنج آماده در یک کفگیر، ته ظرف آغشته به روغن و آب ریخته (به اندازه یک کفگیر)، جعفری و فلفل و میگو را به تناوب به آن افزوده و دوباره یک کفگیر برنج می ریزیم و این کار را ادامه داد مواد و برنج تمام شوند.

۵- سپس روغن را به برنج افزوده و می گذاریم تا خوب دم بکشد.

 

 

طرز تهیه استانبولی پلو و پلو با میگو

 

طرز تهیه استانبولی پلو

 

مواد لازم :

 

برنج نیم کیلو
سیب زمینی نیم کیلو
 رب گوجه۲ قاشق غذا خوری
پیاز ١ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
 گوجه۲ عدد

 

مراحل پخت استامبولی پلو

۱- ابتدا سیب زمینی را شسته و چهار گوش ریز خرد می کنیم و در آب خیس می نماییم.

۲- گوجه فرنگی را نیز به همین ترتیب پوست کنده وخرد می کنیم.

۳- سپس برنج را پس از شستن و خیس کردن در ظرفی ریخته و به آن آب می افزاییم .

(دقت کنید این برنج به صورت دمی می باشد).

۴- آب باید به اندازه یک بندانگشت روی برنج را بگیرد.

۵- سپس نمک و فلفل و سیب زمینی و گوجه ها را به آن می افزاییم.

۶- پیاز را نیز خرد کرده و داخل آن می ریزیم .

۷- پس از اینکه برنج جوش آمد و آب آن تمام شد برنج را دم می کنیم.

 

 

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد