×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true
ویژه های خبری
true
    امروز  دوشنبه - ۳۰ اردیبهشت - ۱۳۹۸  
true
آموزش آشپزی در پایگاه جامه پاکدشت نیوز
false
طرز تهیه فیله گوشت بریان

طرز تهیه فیله گوشت بریان

 

مواد لازم :

 

سیر۲ حبه
فلفل سیاه۱ قاشق سوپخوری
آردیک چهارم پیمانه
راسته گوسفند  یک تکه (در حدود دو کیلو)
 گوجه فرنگی۳ عدد
 پیاز۱ عدد
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
قلوه گاه گوسفند ۱۶ قطعه
آب انگور ۱ پیمانه
سیب زمینی متوسط۶ عدد
 جعفری خرد شدهیک چهارم پیمانه

 

مراحل پخت فیله گوشت بریان :

۱-فر را روی حرارت ۵۰۰ درجه فارنهایت گرم می کنیم.

۲- سیر و فلفل را روی یک دستمال تمیز ریخته و با قسمت تخت چاقو روی آن فشار دهید تا تقریبأ خرد شود.

۳- سپس آرد را به آن اضافه کرده و مخلوط نمایید.

۴- از مواد آماده به اطراف گوشت مالیده و گوشت را در ظرف مخصوص، در طبقه ی وسط فر بگذارید.

۵- درجه فر را کم کرده، به ۳۲۵ درجه برسانید و منتظر بمانید تا گوشت پخته شده، و رنگ روی آن قهوه ای شود.

۶- گوجه فرنگی و پیاز را ریز خرد نموده و در کمی روغن تفت دهید.

۷- در نیمه پخت، گوشت را بیرون آورده و به آن نمک بزنید، پیاز را روی آن ریخته و قطعه های گوشت قلوه گاه را روی آن قرار داده و با آب انگور و گوجه فرنگی خرد شده در سینی فر قرار دهید.

۸- سیب زمینی ها را از وسط دو نیم کرده و در نیمه پخت، دور تا دور گوشت قرار داده تا کاملا پخته و بریان شود.

۹-در آخر اب گوشت باقی مانده در ظرف را از صافی رد نموده و در ظرف مورد نظر گذاشته، سپس گوشت و سیب زمینی ها را در آن قرار داده و روی آن جعفری خردشده می ریزیم.

 

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد