×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true
ویژه های خبری
true
    امروز  دوشنبه - ۳۰ اردیبهشت - ۱۳۹۸  
true
آموزش آشپزی در پایگاه جامه پاکدشت نیوز
false
طرز تهیه دلمه لپه و دلمه برنج-پاکدشت نیوز

طرز تهیه دلمه لپه

 

مواد لازم :

 

گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
لپهنصف پیمانه
برنجا پیمانه
پیازیک عدد متوسط
بهچهار عدد برزگ
نمک، فلفل، ادویه، زردچوبهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم

 

طرز تهیه دلمه لپه و دلمه برنج

 

مراحل پخت دلمه لپه :

۱- ابتدا به را شسته داخلش را خالی کرده و کنار گذاشته.

۲- پیاز خرد کرده و سرخ شده را همراه گوشت چرخ کرده، تفت داده.

۳- سپس لپه و برنج نیمه پخت را داخل گوشت چرخ کرده با هم مخلوط کنید و خوب بهم بزنید.

۴- نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه را اضافه کرده و هم بزنید.

۵-داخل به را پر از مواد کرده و بگذارید توی قابلمه تا پخته شود.

۶- حدود نیم ساعت بگذارید تا خوب پخته شود بعد از نیم ساعت دلمه شما آماده است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه اردور کنسرو ماهی و اردور سبزی

 

طرز تهیه دلمه برنج

 

طرز تهیه دلمه برنج و دلمه لپه

 

مواد لازم :

 

برنج۵ فنجان
گوشت چرخ کرده ۷۰۰ گرمیک
جعفرییک فنجان
پیاز یک عدد بزرگ
تخم مرغ سه عدد
لپهیک فنجان
رب گوجه فرنگیدو قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه دلمه برنج و دلمه لپه -پاکدشت نیوز

 

بیشتر بدانید: اخبار اجتماعی پاکدشت و اخبار فرهنگی پاکدشت

مراحل پخت دلمه برنج :

۱- ابتدا پیاز را رنده کرده.

۲- جعفری را خرد کرده.

۳- لپه را پخته و به گوشت اضافه کرده و مخلوط کنید.

۴- نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط می کنید.

۵- برنج را به صورت کته پخته و چرخ کنید.

۶- برنج چرخ شده را در کف دست باز کرده و مواد مخلوط شده را داخل آن بپیچید.

۷-دلمه ها را در تخم مرغ زده شده فرو برده و در روغن سرخ کنید.

 

 

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد